Дарявал ли си време? Ако да, ти си част от едва 7% българи, които подаряват времето и уменията си на каузи и инициативи. Тази статистика праща страната ни на 126-то място в света. Студентски съвет към ПУ „Паисий Хилендарски“ вярва, че ключът към обръщането на тенденцията е в теб – студента. Ние, като една общност, можем да помагаме както на себе си, така и на останалите около нас.
Стани част от Студентски съвет към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и вдъхнови хората около теб за подвизи! Стани част от мрежата студенти, които организират конференции, публични лекции с гости, конкурси, спортни мероприятия и др. Студентски съвет към ПУ може да подкрепи конкретни доброволчески инициативи в своите общности, както и да реализира свои собствени инициативи. Студентски съвет подкрепя надграждането на допълнителни знания и умения на студентите, които желаят това, провежда обучения и им предлага менторство, включително всякаква помощ при включването  или организирането на доброволчески инициативи. Активните доброволци получават преди всичко много контакти с колеги, студенти и хора от бизнеса, а също така и умения в организиране и реализиране на събития.Ако желаете, можете да разгледате какво правим ние, Студентски съвет към ПУ, на адрес: https://ss.uni-plovdiv.bg/
Освен че ще направиш възможни безброй каузи, ти помагаш и на самия себе си. Доброволчеството развива умения, които ще ти помогнат дори и при кандидатстването за работа. Такива са например уменията за общуване, организиране, управление на времето, работа в екип, както и знания в специфични области. Освен всичко това, доброволчеството в Студентски съвет към ПУ е страхотно, а често и забавен начин да оползотворяваш свободното си време. Участвай или създавай „мисии“ според интересите си – доброволците студенти винаги са добре дошли в инициативи, свързани с образование, култура, здраве, спорт и много други.

За повече информация Ви очакваме в кабинет 104 в Ректората.

Всеки един доброволец в Студентски съвет към ПУ е СТУДЕНТ като Вас, затова не се притеснявайте да ни потърсите!Ние сме отворени към Вас!


Полетата със знак * са задължителни !
С натискането на бутона „Изпрати“ потвърждавам, че съм запознат/a с правата си за защита на данните (публикувани ТУК) и давам изричното си съгласие да се обработват личните ми данни с оглед осъществяване на целите и функциите на университетския омбудсман.